Featured-image_review

april 30, 2016 by Ray-Ban Freak reporter with 0 comments

Ervaringen Smartbuyglasses


Review van onze ervaringen bij Smartbuyglasses

Raybanspecialist.nl is benieuwd naar de ervaringen van Smartbuyglasses. Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren waar zij naast de beste prijs ook het veiligst kunnen bestellen. In dit geval gaan we mystery shopping doen en bestellen we bij Smartbuyglasses de Ray-Ban RB4184 Highstreet 710/51.  Onze Ervaringen met Smartbuyglasses beschrijven we in deze review. Na het vergelijken op de laagste prijs komen we er achter dat Smartbuyglasses.nl in dit geval niet de laagste prijs heeft.

Vergelijking Ray-Ban

Omdat we op de website van Smartbuyglasses.nl zien dat zij doen aan laagste prijs garantie vinden we het nog interessanter om deze Ray-Ban zonnebril te bestellen bij Smartbuyglasses. Hierover straks meer.

Ervaringen Bestel proces Smartbuyglasses

Het bestel proces is erg eenvoudig. Er wordt goed beschreven om wat voor een zonnebril het gaat, welke materialen er gebruikt worden en om welke maat het gaat. Je kan ook de meeste betaalmethoden gebruiken (Ideal, Creditcard en PayPal).

Laagte prijs garantie Smartbuyglasses werkt

Nadat we besteld hebben hebben we meteen een email gestuurd naar klantenservice@smartbuyglasses.nl dat de prijs bij de andere webshop goedkoper was. Een dag later kregen we onderstaande email terug.

Laagste prijsgarantie
Wanneer je binnen 14 dagen een lagere prijs vind bij een andere webshop wordt het verschil terug gestort op je rekening. Onze prijsvergelijker maakt dat natuurlijk erg gemakkelijk!

Verzending Smartbuyglasses

Binnen een dag was de zonnebril inderdaad verzonden en na 7 dagen ontving ik netjes de zonnebril thuis. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is Smartbuyglasses een internationale zonnebril aanbieder. Smartbuyglasses is een ware prijsvechter die originele Ray-Ban zonnebrillen verkoopt. De zonnebrillen worden helemaal vanuit Hong-Kong verzonden en komen via London en Duitsland naar Nederland.
verzending Smartbuyglasses

Wanneer je je Ray-Ban zonnebril binnen een dag nodig hebt kan je het beste niet bij Smartbuyglasses.nl bestellen. Wij zijn in ieder geval heel erg blij met deze zonnebril waardoor we hem niet gaan terug sturen.

Ray-Ban-Review