Filter

Zoek op:

Ray-Ban Family

Brands

Scores

Price Range

verwijder filters

Wayfarer

  • Weergeven als
  • Sorteer op:
  • 206 Ray-Ban's

Loading results...

Ray-Ban Wayfarer zonnebril vergelijken?

De Ray-Ban zonnebril bekend van de blues brothers; “de Ray-Ban wayfarer” is een stoere zonnebril. De Wayfarer is bekend geworden in de jaren 80 en is vandaag nog steeds een eye catcher in de huidige tijdsgeest. Het populaire merk “Ray-Ban” maakt de Ray-Ban Wayfarer zonnebril als sinds 1956. De Ray-Ban Wayfarer wordt steeds weer (tijdelijk) vernieuwd. Zo produceerde Ray-Ban enkele jaren geleden nog de Ray-Ban rare prints. Dit was de Ray-Ban Original Wayfarer welke werd versierd met kleurige bloemen prints, stoere comics, vrolijke buttons. Deze Ray-Ban Wayfarer werd zelfs met de complete subway-lijn van New York bedrukt.

Goedkope Ray-Ban Wayfarer kopen?

De Ray-Ban Wayfarer zonnebril wordt steeds vernieuwd, maar ook de ouderwetse “zwarte” Wayfarer is nog steeds hip. Sindsdien is er in de Ray-Ban Wayfarer familie veel gebeurd. In de jaren na de eerste Ray-Ban Wayfarer is de Wayfarer zonnebril qua design aangepast tot 1 van de meest populaire zonnebrillen. De echte doorbraak van de Ray-Ban Wayfarer zonnebril was in 1982.Vergelijk nu jouw favoriete Wayfarer op prijs, kleur, maat en maak een keuze uit onze betrouwbare partner webshops.

Leuke film van de Ray-Ban Wayfarer gedragen door Bekende mensen

Wat is het Verschil tussen de Ray-Ban New Wayfarer en Ray-Ban Original Wayfarer

De RB2132 oftewel de Ray-Ban New wayfarer is te krijgen in de maten 52 en 55. De RB2140 oftewel de Ray-Ban Original Wayfarer is meer vierkant en heeft een iets groter frame dan de New Wayfarer. Dit is dan ook het model wat gebruikt is in de bekende film de Blues brothers. De Ray-Ban Original Wayfarer is ook verkrijgbaar in de maten 52 en 55. Beide wayfarer zonnebrillen zijn gemaakt in Italie. Deze zonnebrillen. Hieronder nog een video van Shadesdaddy (Een Amerikaanse zonnebrillen aanbieder) Waarin wordt uitgelegd wat de grote verschillen zijn tussen de New Wayfarer en de Original Wayfarer.